Eskişehir’de 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğreticilerine Yönelik...

Eskişehir'de 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticilerine Yönelik Seminer Düzenlendi

eskişehir'de 4-6 yaş kur'an kursu öğreticilerine yönelik seminer düzenlendi

09 Eylül 2023 - 13:20

Eskişehir'de 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticilerine Yönelik Seminer Düzenlendi

Eskişehir İl Müftülüğü, 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticilerine yönelik bilgilendirme semineri düzenledi. Seminer, 7 Eylül 2023 Perşembe günü Eskişehir Dini İhtisas Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Seminerde, İl Müftüsü/Dini İhtisas Merkezi Müdürü Bekir Gerek ve eşi Hatice Gerek, İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Eğitim Uzmanı İsmail Kaymak ve 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticileri hazır bulundu.

Seminerin açılış konuşmalarını İl Müftü Yardımcısı Berrin Erdoğan, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım ve Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Eğitim Uzmanı İsmail Kaymak, 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticilerine yönelik seminer verdi.

Seminerin sonunda Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği hizmet içi eğitim seminerine katılan 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticisi Selma Derin, tecrübelerini paylaştı.

Programın sonunda konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek, 4-6 yaş Kur'an kurslarının toplumumuz ve insanımız için çok önemli bir yeri olduğunu, Diyanet İşleri Başkanlığının da bu kurslara çok önem verdiğini hatırlattı. Gerek, gayretlerinden dolayı Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür etti.

Seminerde, 4-6 yaş Kur'an kursu öğreticilerine, eğitim öğretim süreçleri, programlar, materyaller, değerlendirme yöntemleri ve benzeri konularda bilgiler verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...