Eskisehir’de ‘’ezanı Güzel Okuma’’ Ve ‘’etkili Hutbe...

Eskisehir'de ‘’ezanı Güzel Okuma’’ Ve ‘’etkili Hutbe Sunumu’’ Il Birincileri Belli Oldu

‘’ezanı güzel okuma’’ ve ‘’etkili hutbe sunumu’’ il birincileri belli oldu

30 Haziran 2022 - 13:20

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından din görevlileri arasında ‘’Ezanı Güzel Okuma’’ ve “Etkili Hutbe Sunumu’’ yarışması yapıldı.

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen yarışmalar İl Müftüsü Bekir Gerek başkanlığında Reşadiye Camii' de yapıldı.

Yarışmaya Merkez ve Taşra İlçelerde görev yapan din görevlileri katıldı. Komisyonun değerlendirmeleri sonucunda Ezanı güzel okuma yarışmasında Odunpazarı Müftülüğü Kurtuluş Camii V. İmam Hatibi Nihat Ağır birinci, Tepebaşı Müftülüğü Çukurhisar Eski Camii İmam Hatibi İsmail Kartal ikinci ,Sivrihisar Müftülüğü Sivrihisar Ulu Camii İmam Hatibi İbrahim Kılınçer üçüncü oldu. Etkili hutbe sunumunda ise Seyitgazi Müftülüğü Numanoluk mh. Ada Camii İmam Hatibi Tahsin Öztürk birinci,Odunpazarı Müftülüğü Fazilet Camii İmam Hatibi Fehmi Akın ikinci, Tepebaşı Müftülüğü Aşağı Söğütönü mh. Hacı Veliler Camii İmam Hatibi Muhammed Akar ve Mihalıççık Müftülüğü Ahurözü mh. Camii İmam Hatibi Musab Numan İnan üçüncülüğü paylaştılar.

İl birincileri bölge yarışmasında Eskişehiri temsil etmeye hak kazandılar.

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...