Eskişehir Il Müftülüğünce Düzenlenen Programlara Katılmak...

Eskişehir Il Müftülüğünce Düzenlenen Programlara Katılmak üzere Eskişehire Gelen Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada Din Görevlilerine Hitap Etti

eskişehir il müftülüğünce düzenlenen programlara katılmak üzere eskişehire gelen başkanlık müşaviri ahmet belada din görevlilerine hitap etti

19 Ocak 2022 - 15:12

Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Ahmet Belada din görevlilerine şöyle seslendi; Siz toplum için çok önemlisiniz. Çünkü sizler sahadasınız ve insanları çok iyi biliyorsunuz. Sizler mahallelerimizin yürüyen ayağı, tutan eli ve gören gözüsünüz. Bundan dolayı bizim işimiz kendini gösterenleri değil göstermeyenleri görmeye çalışmaktır. Bizler gelmeyenlere gitmek, hassas davranmak, cömert olmak, fedakâr olmaz zorundayız. Halimizle, tavrımızla, tarzımızla, her halimizle örnek olmamız lazım. Biz bunu yaptığımız takdirde bir çok şeyi başarmış olacağız." dedi.

 

İl Müftüsü Bekir Gerek de din görevlilerine hitap ederek ‘’ Bizler ilmiyle amil, okuyan, çevresine duyarlı olan,en küçükten yaşlısına kadar insanımıza rehberlik yapmaya çalışan,toplumun önderleriyiz. Her şeyden önce bunu Allah rızası için yapmalıyız. Bu anlamda Eskişehir’ de birlikte çok güzel hizmetler yapmaktayız. Sizlere çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müftü Yardımcısı Dilaver Şahin, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım ve çok sayıda din görevlisinin katıldığı program çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.