Etkili Hutbe Okuma Yarışması Yozgat’ta Yapıldı

etkili hutbe okuma yarışması yozgat’ta yapıldı

04 Ağustos 2021 - 02:10

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatı doğrultusunda Çapanoğlu Büyük Camii’nde 8 ilden katılan din görevlileri arasında 5. Bölge Etkili Hutbe Okuma yarışması düzenlendi.

Büyük Camii’nde öğle namazı sonrası düzenlenen yarışma, Yozgat Müftüsü Ali Gülden başkanlığında oluşan 5 kişilik komisyon, Etkili Hutbe Okuma yarışmasına katılan yarışmacıları değerlendirdi.
Yapılan değerlendirme sonunda yarışmaya Yozgat’dan katılan İbrahim Acer birinciliği elde ederken, ikinciliği Niğde’den katılan Kazım Yalçın, üçüncülüğü ise Kayseri’yi temsilen katılan Ahmet Çağlı kazandı.

Hutbe okuma yarışmasında birinci olan yarışmacıya yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye ise gram altın hediye edildi. Program sonunda tüm yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.
Çapanoğlu Büyük Cami’inde yapılan Etkil Hutbe Okuma yarışmasında birinci olan yarışmacı 29 Ağustos 2021 tarihinde Aydın’da düzenlenecek olan Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret