Gaziantep’de Hafızlık Kur’an Kursu Için Protokol Imzalandı

Gaziantep'de Hafızlık Kur'an Kursu Için Protokol Imzalandı

hafızlık kur'an kursu için protokol imzalandı

01 Mart 2021 - 13:30

Hayırsever iş adamı Ökkaş Eruslu tarafından yaptırılacak Hafızlık Kur’an Kursu için protokol imza töreni düzenlendi.

Gaziantep Valisi sayın Davut Gül’ün katıldığı törende Vali Yardımcısı Alper Çifçi, İl Müftümüz Dr. Hüseyin Hazırlar, Şahinbey Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İlçe Müftüsü Necati Şafak ile hayırseverler Ökkaş Eruslu ve Kahraman Eruslu da hazır bulundular.

Eruslu ailesinin hayır hasenat konularında önde giden ailelerden biri olduğunu dile getiren Vali Gül, “Hayırseverimiz Ökkaş Eruslu hem hayır işlerine önderlik ediyor, hem organizasyonlarda görev alıyor hem de kendisi maddi olarak katkıda bulunuyor. 70 kişilik Hafızlık Kur’an Kursu’nun İlimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İl Müftümüz Hazırlar, yapılacak Kur’an Kursu hakkında bilgi vererek, “Hafızlık Kur’an Kursu yapılacak yerin hemen yanında hem İmam Hatip hem de Cami var. Kurs da bunların arasında olacak. Burada hafızlık yapan yavrularımız İmam Hatip’e gitme imkânı bulacak ve yanındaki camide de tatbikat yapma imkânı bulacak. Gaziantep üreten gelişen bir şehir olmanın yanında paylaşan bir şehir. Kazandığını insana, eğitime, hayra yatırım olarak döndüren bir şehir” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Hayırseverler Ökkaş Eruslu ve Kahraman Eruslu da “Cenabı Hak kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden daha hayırlı kılsın. Allah’ın rızasına uygun hayırlar yapmayı cümlemize nasip eylesin. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Allah sayılarını arttırsın” diye konuştu.

Kur'an Kursunun isminin ise Ökkaş Eruslu Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu olacağı bildirildi...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...