Gaziantep’de Vali Gül ’den Yapımında Sona Gelinen 4-6 Yaş...

Gaziantep'de Vali Gül 'den Yapımında Sona Gelinen 4-6 Yaş Kur’an Kursuna Ziyaret

vali gül 'den yapımında sona gelinen 4-6 yaş kur’an kursuna ziyaret

13 Ağustos 2022 - 13:30

Gaziantep İlimize 7 sınıflı yeni bir 4-6 Yaş Kur'an kursu daha kazandırılıyor.

Şehitkamil İlçemizde yapımı devam eden Miraç 4-6 Yaş Kur'an kursunda çalışmalarda sona gelindi.

İl Müftümüz Dr.Hüseyin Hazırlar, çalışmaları yerinde inceleyen Valimiz Davut Gül'e Kur'an Kursunun gelinen son durumu ile ilgili bilgi verdi.

İlimizde son dönemde 4-6 yaş Kur'an kursları noktasında ciddi çalışmaların olduğunu, bunun neticeleri görmekten de son derece mutlu olduklarını ifade eden İl Müftümüz Hazırlar, Miraç Kur'an kursunun da bunlardan sadece biri olduğunu bunun gibi yapımında sona gelinen diğer 4-6 yaş Kur'an kursları da olduğunu ifade ederek destekleri sebebiyle Sayın Valime, Belediyelerimize, Hayırseverimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Vali Davut Gül, Kur'an kursunun geldiği aşamayı yerinde görmüş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyarette hayırsever Ömer Bozatlı ve Ailesi de hazır bulundu.

Miraç 4-6 Yaş Kur'an Kursu yeni eğitim öğretim yılında hizmete girecek.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.