Hakkari’de Il Müftüsü Ismail Fakirullahoğlu Derecik Ilçesini...

Hakkari'de Il Müftüsü Ismail Fakirullahoğlu Derecik Ilçesini Ziyaret Etti.

il müftüsü ismail fakirullahoğlu derecik ilçesini ziyaret etti.

20 Ekim 2023 - 14:20

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Derecik İlçesini ziyaret etti.

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Derecik İlçesini ziyaret ederek bir dizi temasta bulundu.

Temaslarına İlçe Müftülüğünü ziyaretle başlayan İl Müftüsü Fakirullahoğlu, ilçe Müftü Vekili Hakkı Demirel’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkanlığımızın servisli 15 günlük 15. turu ile umreye gitmek üzere kayıt yaptıran 31 vatandaşımız için Ulu Camiinde düzenlenen eğitim seminerinde umre yolcuları ile bir araya gelen Fakirullahoğlu, yolcuların umre öncesi, esnası ve sonrasında yapmaları gerekenler hakkında gerekli bilgilendirmede bulunduktan sonra; “millet ve memleketimizin huzur ve saadeti ile hiçbir sınır tanımayan ve uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak her türlü baskıyı meşru gören anlayışla kadın, ihtiyar, hasta ve çoluk çocuk demeden herkesin üstüne bomba yağdıran İsrail zulmü altında bulunan Filistin halkının özgür geleceği için sizlerden dua ve niyazda bulunmanızı istiyorum.” dedi.

Müftü Fakirullahoğlu öğle namazının ardından İlçe Kaymakamı Abdulkadir Işık’ı makamında ziyaret ederek ilçe bünyesinde sürdürülen çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Nurten Hızır Aşık Kutlu ve Hz. Hatice Kız Kur’an Kursları ile Şehitlik Camii inşaatlarında incelemelerde bulunarak Müftü Vekili Demirel’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Derecik Şehitliğinde dua ve niyazda bulundu.

Temaslarına Kur’an Kursları ziyaretiyle devam eden İl Müftüsü Fakirullahoğlu sırasıyla Ulu Camii ve Balkaya 4-6 yaş, Ulu Camii Kız ve Hz. Aişe Kız Kur’an Kurslarında eğitim-öğretim gören öğrencilerle bir araya gelerek, yürütülen eğitim faaliyetlerini ve gelinen seviyeyi yerinde görme fırsatı buldu.

İlçe Müftü Vekili Hakkı Demirel’in eşlik ettiği ziyaretlerin ardından ilçeden ayrılan İl Müftüsü Fakirullahoğlu yol güzergahında bulunan Şemdinli İlçesi Hz. Aişe Kız Kur’an Kursunu ziyaret edip, Çatalca Köyünde inşa edilen cami inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra ziyaret ve temaslarını tamamladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.