Hakkari’de Minik öğrenciler Harçlıklarını Gazze Için...

Hakkari'de Minik öğrenciler Harçlıklarını Gazze Için Bağışladı.

minik öğrenciler harçlıklarını gazze için bağışladı.

19 Ocak 2024 - 14:20

Minik öğrenciler harçlıklarını Gazze için bağışladı.

Hakkari ili merkez Yeni Mahalle ile Hacı Yusuf Ertuş 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’ deki yaşıtları için bağışladı.

Kur’an kursu öğreticileri Meryem Özer ile Cahide Şeftali nezaretinde İl Müftülüğüne gelen minik öğrenciler harçlıklarını biriktirdikleri kumbarayı İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı İsmail Fakirullahoğlu’na teslim ettiler.

Öğrencilerin gösterdiği tutum nedeniyle duygulanan İl Müftüsü Fakirullahoğlu “4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızda eğitim gören minik öğrenciler, İsrail zulmü karşısında yaşam mücadelesi veren Gazze’li kardeşlerine, biriktirdikleri harçlıklarıyla destek oldular. Böyle bilinçli çocuklarımız ve gençlerimiz olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez. Keşke hepimiz bu duyarlılığa sahip olsak. Onlar bizim gururumuz ve geleceğimizdir. Çocuklarımıza, anne babalarına ve onlara bu duyarlılığı veren Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum.” sözlerini sarf etti.

Verilen ikramlardan sonra minik öğrenciler İl Müftülüğünden ayrıldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri