Hakkari’de Yüzmilyon Tl.’lik Protokol Imzalandı.

Hakkari'de Yüzmilyon Tl.’lik Protokol Imzalandı.

yüzmilyon tl.’lik protokol imzalandı.

24 Ocak 2024 - 14:20

Yüzmilyon TL.lik protokol imzalandı.

Albayrak Grubu tarafından ilimiz Yüksekova ilçesinde yapılması planlanan Hacı Ahmet Albayrak Yatılı Kız Kuran Kursu inşası için protokol imzalandı

Hacı Ahmet Albayrak adına Hakkari İli Yüksekova İlçesi Güngör Mahallesin’de inşa edilecek yatılı kız Kur’an Kursu protokolü Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ile Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ahmet Albayrak tarafından İstanbul’da imzalandı.

Protokol imza töreninde, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Albayrak ile Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu da hazır bulundu.

Finansmanı Albayrak Vakfı tarafından karşılanacak olan inşaatın, 350 kişi kapasiteli yatılı Kur’an kursu ile birlikte 4-6 yaş Kur’an kursu, konferans salonu ve kütüphane bölümlerini de bünyesinde barındıracak küllüye tipi bir yapı olması planlanmaktadır.

Yaklaşık maliyeti 100 milyon TL. civarında olacak külliyenin temeli, 2024 yılında inşaat sezonunun açılmasından sonra atılacaktır.

İmzalanan protokolün tarafları, yapılacak hizmetin hayırlara vesile olması, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunması temennisinde bulunduktan sonra ayrıldılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri