Hatay’da şehitlerimizi Memleketlerine Dualarla Uğurladık

Hatay'da şehitlerimizi Memleketlerine Dualarla Uğurladık

şehitlerimizi memleketlerine dualarla uğurladık

05 Haziran 2021 - 14:35

Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Şahin Sarılmaz ile Kırıkhan ilçemizde askeri aracın kaza yapması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Necati Yatkak ve Uzman Çavuş Halil Altun için tören düzenlendi. 

04 Haziran 2021 Cuma günü saat 11.00’de Hatay Havaalanında saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan tören, Şehitlerimizin özgeçmişlerinin okunması ve İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili tarafından edilen duaların ardından, şehitlerimizin Türk Bayrağına sarılı naaşları defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandı. 

Törene, Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili Serkan Topal, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç,8.Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Şenol Bozacıoğlu, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kıdemli Binbaşı Oğuz Emre Çiçek,  2.Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Tayfun Çağan, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili ve askeri erkân katıldı. 

Haber4.6.2021


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...