Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Muş ülkü Ocakları Il Başkanı...

Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Muş ülkü Ocakları Il Başkanı Dr. Cengiz Taşkıran'ı Makamında Ziyaret Etti.

il müftüsü lütfü imamoğlu, muş ülkü ocakları il başkanı dr. cengiz taşkıran'ı makamında ziyaret etti.

04 Kasım 2021 - 18:30

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU,Muş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dr. Cengiz TAŞKIRAN'ı makamında ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen görüşmede Muş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dr. Cengiz TAŞKIRAN,Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'nun Muş için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ederek başarı temennisinde bulundu.  İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ise misafirperverliklerinden dolayı Muş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dr.Cengiz TAŞKIRAN'a teşekkür ederek yaptığı çalışmalarda muvaffakiyetler diledi.

Görüşme, Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'nun,Muş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dr. Cengiz TAŞKIRAN'a Geçerken Diyanet Gençlik Dergisi hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret