Istanbul’da Miraç Kandilinde Kadınlar Sancaktepe Fatma Fitnat...

Istanbul'da Miraç Kandilinde Kadınlar Sancaktepe Fatma Fitnat Hanım Camii'nde Buluştu

istanbul'da miraç kandilinde kadınlar sancaktepe fatma fitnat hanım camii'nde buluştu

08 Şubat 2024 - 15:00

Miraç gecesi münasebetiyle İstanbul Müftülüğünce Sancaktepe Fatma Fitnat Hanım Camii'nde kadınlara yönelik kandil programı düzenlendi.

Aile ve Dini rehberlik Bürosu tarafından organize edilen programda İstanbul İl Müftü Yardımcısı Huriye Akbıyık "İsra ve Mirac" konulu sohbetinde “İsra ve Miraç hadisesiyle Peygamber Efendimiz'in ve müslümanların Mekke'de çok zor ve zahmetli günler yaşadığı bir dönemde Yüce Mevla Efendimiz'e kudretini ve azametini göstermiş ve ümitsizliğe düşen müslümanları müjdelerle sevindirmiştir. Bugün de müslümanlar zor ve zahmetli günler yaşamaktadır. Ümit ediyoruz ki İsra ve Miracı yadettiğimiz şu mübarek günler Kudüs, Mescid-i Aksa ve oradaki müslüman kardeşlerimiz için kurtuluşa vesile olur.” dedi.

Programda mevlid-i şerif Uğur Betül Öztürk tarafından okunurken Kur'an-ı Kerim tilaveti ise Fatma Gök, Huriye Vergili Paksoy, Fatma Eroğlu tarafından gerçekleştirildi. İlahi grubunca seslendirilen ilahilerin dinlendiği program Rabia Arslan'ın yaptığı dua ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri