Kadem’den Tokat Il Müftüsü Abdullah Pamukluya Ziyaret

kadem’den tokat il müftüsü abdullah pamukluya ziyaret

09 Aralık 2022 - 00:30

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tokat Temsilcisi Müjgan Arslan, Tokat  İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu makamında ziyaret etti.

Tokat Müftülüğü ile Kadın ve Demokrasi Derneği Tokat İl Temsilciliği Arasında  ‘kadın hakları ve fırsat eşitliği konusunda  toplumda ortak bilinç oluşturmak’ amacıyla her türlü panel, seminer, konferans, etkinlik vb. çalışmalar yapılmak üzere protokol imzalandı.

İl Müftüsü Pamuklu; “Camilerimizde, Kur’an Kurslarımızda imkanımızın olduğu her yerde aile eğitimleri yapıyoruz, kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimleri veriyoruz.  STK’lar ile yaptığımız ortaklaşa çalışmalar ile halkımızın bilinçlenmesi için bu eğitimlere devam edeceğiz" dedi

İl Müftüsü Pamuklu bu ziyaretten memnun olduğunu belirterek, yapılacak olan çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri