Karaman’da Müftülüğümüzden Gençliğe Değer Kampı

Karaman'da Müftülüğümüzden Gençliğe Değer Kampı

müftülüğümüzden gençliğe değer kampı

24 Ocak 2020 - 16:41

Başkanlığımız, toplumun bütün kesimlerine hitap edecek, kapsamlı ve etkin bir din hizmeti sunmak amacıyla çeşitli proje ve programları başarıyla hayata geçirmektedir. Bu bağlamda Başkanlığımızın önemli bir hizmet alanını oluşturan ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlerimize yönelik hizmetlerimize  ivme kazandırmak ve her bir din görevlimizin en az 10 gence ulaşmasını sağlamak üzere "Gençliğe Değer" isimli proje aktif olarak yürütülmektedir. Bu proje  kapsamında  din  görevlilerimizce ulaşılan  öğrencilerin  tatil  dönemlerini değerlendirmek,  onların  bilgi,  ahlak,  erdem,  estetik,  ruh  güzelliği,  adalet  ve  merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla, 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Sultan Ahmet Hüseyin Mehmet Çavaş Kur’an Kursu’nda "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı gerçekleştirilecektir. Başvurular Sultan Ahmet Hüseyin Mehmet Çavaş Kur’an Kursu Müdürlüğüne yapılacaktır.

İrtibat: Kurs Müdürü Halil YEŞİLDAL

Telefon: 05459067560

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...