Karaman’da "peygamberimiz Ve Gençlik" Konulu Panel...

Karaman'da "peygamberimiz Ve Gençlik" Konulu Panel Düzenlendi.

"peygamberimiz ve gençlik" konulu panel düzenlendi.

30 Kasım 2018 - 16:41

Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Karaman İl Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu panel düzenlendi.

20 Kasım 2018 Salı günü Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen panele; Vali Vekili Hacı İbrahim TÜRKOĞLU, İl Müftü Vekili Ali ABAY, kurum müdürleri, akademisyenler, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

"Peygamberimiz ve Gençlik" konusunun işlendiği panelde, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret KARAPINAR, Dekan Yardımcısı Dr. Duran Ali Yıldırım, Dekan Yardımcısı Dr. Ali BAYER ve Dr. Mesut CAN yaptıkları sunumlarla bilgi ve tecrübelerini aktardılar.

Panelin sonunda Vali Vekili Hacı İbrahim TÜRKOĞLU, programa yaptıkları katkılar nedeniyle panelistlere plaket,  İl Müftü Vekili Ali ABAY da panele katkı ve katılımlarından dolayı Vali Vekili Hacı İbrahim TÜRKOĞLU'na çiçek takdim etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret