Kars’ta Müftülüğümüzden Milli Ağaçlandırma Gününe Destek

Kars'ta Müftülüğümüzden Milli Ağaçlandırma Gününe Destek

müftülüğümüzden milli ağaçlandırma gününe destek

12 Kasım 2022 - 16:55

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Türkiye Yüzyılına Nefes" temasıyla düzenlenen "Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla ülke genelinde saat 11.11'de aynı anda gerçekleştirilen etkinliklerde milyonlarca fidan toprakla buluştu.

Bu kapsamda Kars Valiliği'nin koordinesinde Harakani Havalimanı'nda düzenlenen ağaç dikim etkinliğine İl müftülüğümüz adına İl Müftüsü Hamza Bayram’da ağaç dikerek destek oldu.

Müftü Bayram, yeşil bir Kars için dikilen fidanların, 'Türkiye Yüzyılına Nefes' olacağını belirterek bu organizasyonun geleceğimize, Türkiye yüzyılına, ülkemize, toplumumuza ve şehrimiz adına önemli bir nefes olacağını ifade etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...