Kastamonu’da Il Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç, Aile Haftası...

Kastamonu'da Il Müftümüz Sayın Mustafa Bilgiç, Aile Haftası Münasebetiyle Tosya Ilçe Müftülüğümüzce  düzenlenen  programa Konuşmacı Olarak Katıldı.

il müftümüz sayın mustafa bilgiç, aile haftası münasebetiyle tosya ilçe müftülüğümüzce  düzenlenen  programa konuşmacı olarak katıldı.

25 Mayıs 2022 - 17:00

İl Müftümüz Sayın Mustafa BİLGİÇ, Aile Haftası münasebetiyle Tosya İlçe Müftülüğümüzce  düzenlenen  programa konuşmacı olarak katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Tosya İlçe Müftümüz Halil İbrahim SABIRLI'nın açılış konuşması ile devam etti. İl Müftümüz Sayın, Mustafa BİLGİÇ tarafından gerçekleştirilen '' Dijital Dünyada Değerler ile Aile '' konulu sunumun ardından program sona erdi. Programa İl Müftümüzün eşi Münevver BİLGİÇ Hanımefendi, İl Müftü Yardımcımız Özlem ÖZTÜRK, din görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...