Kayseri’de Gençlerden Il Müftüsü Akkuş’a Ziyaret

Kayseri'de Gençlerden Il Müftüsü Akkuş’a Ziyaret

gençlerden il müftüsü akkuş’a ziyaret

26 Mayıs 2023 - 17:10

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üyesi ve üniversite öğrenci temsilcisi gençler, Gençlik Koordinatörü Sündüz Bingöl rehberliğinde İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hacılar Gençlik Koordinatörlüğü’nün faaliyetleri hakkında bilgi veren Gençlik Koordinatörü Bingöl, “Hacılar ilçemizde gençlerimizle Gençlik - Engelli, Cami - Gençlik Buluşmaları, doğa yürüyüşleri ve gençlik kampları gerçekleştiriyoruz. Tarihi mekanları ziyaret ediyoruz. Ulu Çınarlar Projesi kapsamında yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gençlere teşekkür eden İl Müftüsü Akkuş, gençlere Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in hayatından örnekler verdi ve tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Bingöl’e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarette İl Müftüsü Akkuş tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Gençler verilen hediyelerden ve geçlere verdiği desteklerden dolayı İl Müftüsü Akkuş’a teşekkür ettiler. Ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...