Kilis’de Gençlerle Sabah Namazı

Kilis'de Gençlerle Sabah Namazı

gençlerle sabah namazı

05 Kasım 2018 - 17:44

Kilis İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN; “Gençlerle Sabah Namazı Buluşmaları” kapsamında yapılan sabah namazı buluşmalarının bu haftaki adresi Merkez H. Mehmet Fahrettin BALLIOĞLU Camii’nde Gençlerle buluştu.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğrencileri ile buluşan Müftü ŞAHİN sabah namazını kıldırıp gençlerle sohbet etti.

Kilis Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN, “Gençlerle Sabah Namazı Buluşmaları” etkinliği kapsamında bu hafta Merkez H. Mehmet Fahrettin BALLIOĞLU Camii’nde gençlerle buluştu.

Kilis Müftülüğü ve KYK Koordinatörleri aracılığıyla ilimizde başlatılan “Gençlerle Sabah Namazı Buluşmaları” etkinliği kapsamında, Kilis’te bulunan gençler Kilis İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN’le sabah namazını eda etti.

Namaz: İnsanın Kalbinde Sevgiyi ve Merhameti Daima Diri Tutar

Namazın ardından gençlere seslenen İl Müftüsü namazın Müslümanlar için önemini hatırlattı; "Sevgili gençler namaz insanın rabbiyle yaratıcısıyla buluşmasıdır. Namaz insanı hayatı boyunca güçlü kılar kalbindeki sevgiyi merhameti diri tutar iyi bir insan olmasını temin eder."

ŞAHİN, gençlere, anne ve babalarına saygıda kusur etmemeleri tavsiyesinde de bulundu:

"Anne babayı korumak, yaşlandıklarında onlara yardımcı olmak en önemli özelliklerimizden olmalıdır. Rabbimiz Kur'an-ı Kerim'de onlara 'öf' bile demeyin buyuruyor. / Allah'a kulluktan sonra anne babaya iyi bir evlat olmaya gayret edin. Ayrıca arkadaşlarınız ve diğer tüm insanlarla iyi geçinin. İyi bir insan, evlat, dost, arkadaş ve komşu olmaya gayret edin. Hedefinizi belirlerken dünyadaki tüm insanların sizden istifade ettiği bir insan olmayı amaç edinin."

Sabah namazı buluşmasının ardından hep beraber kahvaltı yapıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı