Kilis’de Mevlit, Kur’an Ziyafeti Ve Hatim Programı Düzenlendi

Kilis'de Mevlit, Kur’an Ziyafeti Ve Hatim Programı Düzenlendi

mevlit, kur’an ziyafeti ve hatim programı düzenlendi

07 Ekim 2022 - 17:45

Kilis Müftülüğü organizasyonunda Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Mevlit, Kur’an Ziyafeti ve Hatim programı düzenlendi.
Merkez Hacı Mustafa Cümbüş Camii’nde icra edilen programda, İl Müftü yardımcısı Cengiz Çolak, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bünyamin Açıkalın ve Camii görevlileri tarafından Mevlit ve Kur’an-ı Kerim okundu.
İl Müftü Yardımcısı Cengiz Çolak hafta boyunca okunan hatimlerin duasını yaptı. Doç. Dr. Bünyamin Açıkalın program sonrası hutbe irad edip Cuma namazını kıldırdı.
Programda cami banisi Merhum Hacı Mustafa Cümbüş ve aileden ahirete göç eden aile üyeleri de unutulmadı.
Seneyi devriyeleri dolayısıyla merhum aile üyeleri içinde dua edildi, hayır ve hasanat yapıldı.
Namaz sonrası Cami Banisi Merhum Hacı Mustafa Cümbüş’ün oğulları Mehmet Cümbüş, Ökkeş Cümbüş ve Mahmut Cümbüş tarafından aile üyelerinden vefat eden Cami Banisi Hacı Mustafa Cümbüş, Hacı Meryem Cümbüş, Aynur Cümbüş, Aynur Kızı Ayşe için ve Mevlit Kandili münasebetiyle cemaate yemek ikramında bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...