Kilis’de Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinden Kapanış Programı

Kilis'de Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinden Kapanış Programı

yaz kur'an kursu öğrencilerinden kapanış programı

25 Ağustos 2022 - 17:45

Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programı” düzenlendi.

Prof.Dr. Alaeddin Yavaşça Kültür Merkez’inde gerçekleştirilen program saygı duruşu, İstiklal Marşı akabinde Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programın açılışında konuşan İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, "Yaz Kur’an Kursumuza gelen çocuklarımız Kur’an-ı Kerimi, dini bilgileri öğrendiler. Siyer-i Nebiyi, İslam’ın güzel ahlakını öğrendiler. Ben bu yavrularımızı camiye gönderen anne babalarına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum." dedi.

Etkinliğe katılan öğrencilere, hocalara, velilere ve programın düzenlenmesine katkı sunan Gençlik Koordinatörü Fadıl Akkuş ile Şube Müdürü Mustafa Şimşek’e teşekkür eden İl Müftüsü Şahin, öte yandan Futbol turnuvası ile         Bilgi yarışmasında sponsor olan ve destek sağlayan Gençlik Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a, Kilis İlim Yayma Cemiyeti Yönetiminden Cahit Faruk İslamoğlu’na, Bera Park Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin’e, Kilis Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı İdris Dağlı, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek Başkanı Erdal Delihacıoğlu, Teymenler Limited Şirketi ve Kilis Diyanet Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Gültekin ve yönetimine de ayrı ayrı teşekkür etti.

Program’da Kur’an Kursu öğrencileri ilahi söyledi, Hacı Mustafa Cümbüş Camii öğrencisi  Ahmet Salih Akkuş ezan okudu, mehter gösterisi düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, İl Müftü Yardımcısı Recep Çarpar, Gençlik Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Çakır, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kılınç, Berapark Tatil Köyü Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, İlim Yayma Cemiyeti Yönetiminden Cahit Faruk İslamoğlu, Müftülüğümüz Şube Müdürleri Mustafa Şimşek, Yusuf Yıldırım, İdari Mali İşler Şefi Mehmet Emin Gültekin, Din Görevlileri, Veliler ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda Yaz Kur’an Kursları arasında düzenlenen Futbol Turnuvası ve Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet...