Kilis’de Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine Havuz Başında Piknik...

Kilis'de Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine Havuz Başında Piknik Programı Düzenlendi

yaz kur'an kursu öğrencilerine havuz başında piknik programı düzenlendi

05 Ağustos 2022 - 17:45

2022 yılı yaz Kur'an kurslarında eğitim görerek Kur-an'ı Kerim öğrenen çocuklar için Hulk Dede Havuz Başında piknik programı düzenlendi.

 

Kilis Belediyesi, Kilis İl Müftülüğü ve Hulk Dede Havuz Başı işletmeciliği tarafından organize edilen programda çocuklar gönüllerince eğlenip akabinde mangal sefası yapıp tatlı ve dondurma yediler.

 

Programa Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, İl Müftü Yardımcıları Recep Çarpar, Cengiz Çolak, Toki Camii, Acembaba Camii, Dervişoğlu Camii görevlileri ile öğrencileri ve diğer yetkililer katıldı.

 

Konu ile alakalı olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Servet Ramazan şunları kaydetti.

‘’Kur-an Kursu’na giden ve Kur-an'ı Kerim öğrenen çocuklarımızın yüzme ve havuz başında piknik etkinliğine katıldık ve onlara satranç takımı hediye ettik. Onlar bizim geleceğimiz. Her birinin gözlerindeki ışıltı geleceğe daha da umutla bakmamızı sağlıyor’’ diye konuştu.

 

Öğrencilere Belediye Başkanı Servet Ramazan tarafından satranç seti hediye edildi.

Program sonunda İl Müftü yardımcısı Cengiz Çolak Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin başarılı ve imanlı bir nesil olmaları için dua etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...