Kilis Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden Yaşlılara...

Kilis Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünden Yaşlılara Vefa Ziyareti

kilis il müftülüğü gençlik koordinatörlüğünden yaşlılara vefa ziyareti

23 Mart 2021 - 17:45

KİLİS İL MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜNDEN YAŞLILARA VEFA ZİYARETİ

 

Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün "BÜYÜKLERİMİZİ ZİYARET EDELİM, TECRÜBELERİNDEN İSTİFADE EDELİM" projesi kapsamında 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Kilis İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, İl Gençlik Koordinatörleri ve Kilis gençliği ile büyüklerimizi unutmamak, gençler ile büyüklerimiz arasında irtibat sağlamak, onlara karşı vefa borcumuzu ödemek ve aynı zamanda büyüklerimizin tecrübelerinden istifade etmek amacıyla ilimizin önde gelen büyüklerinden Emekli Öğretmen Mahmut KUDEYT ve Emekli Din Görevlisi İshak HAPPANİ ile Oylum Mahallesinde ikamet eden yaşlılarımız evlerinde korona virüs tedbirlerine riayet edilerek ziyaret edildi.

 

Ziyarette konuşan İl Müftüsü ŞAHİN;

 

’’Büyüklerimizin sağlığı, mutluluğu, huzuru bizim için çok önemlidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüz ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. “Bir genç, İhtiyar bir kimseye yaşından dolayı hürmet ederse, Allah’ da ona yaşlılığında kendisine hürmet edecek birisini hazırlar.” (Tirmizi,Bırr,71)  hadisinden hareketle, gençlerimizle birlikte yaptığımız bu ziyaretlerde gençlerimize  hasta ve yaşlılara saygılı olmayı, onlara merhamet etmeyi öğretiyoruz. Buna benzer ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Toplumda yaşlılara karşı bir farkındalık oluşturmak, toplumu bu konuda daha duyarlı hâle getirmek maksadıyla kutlanan Yaşlılar Haftasında, bütün yaşlılarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.’’ dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...