Kilis Valisi Recep Soytürk Yapımı Devam Eden Cami Ve Kur’an...

Kilis Valisi Recep Soytürk Yapımı Devam Eden Cami Ve Kur’an Kurslarının Inşaat Alanlarında Incelemelerde Bulundu

kilis valisi recep soytürk yapımı devam eden cami ve kur’an kurslarının inşaat alanlarında incelemelerde bulundu

25 Mayıs 2022 - 17:45

Vali Recep Soytürk, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin beraberinde İl Müftü Yardımcıları Kilis’te İl Müftülüğü rehberlik ve koordinesinde, hayırsever iş adamları tarafından yapımı devam eden cami ve 4-6 yaş Kur’an kurslarının inşaat alanlarını gezdi.

İnşaatların yapımını üstlenen hayırsever iş adamları Hasan Arslan, Ömer Beyaz ve Mehmet Rıfat Kazancıoğlu’yla tek tek görüşen ve cami ile Kur’an kursları İnşaatları hakkında İl Müftüsü Şahin’den bilgi alan Kilis Valisi Recep Soytürk, yapılan eserlerin önemine dikkati çekerek şunları söyledi,” Siz hayırsever vatandaşlarımız gerçekten çok güzel işlere imza atıyorsunuz. Allah katında karşılığını kat kat göreceğiniz eserleri şehrimize kazandırdınız. Sizlere çok teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Konuyla ilgili konuşan Kilis Müftüsü Abdurrahman Şahin, “Allah’ın mescitlerini ancak Allah’a ve ahiret gününe inanan, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve sadece Allah’tan korkan kimseler gerçek manada imar eder. İşte doğru yolda olmaları umulanlar bunlardır.” Rabbimiz ‘in Tevbe Suresi 18. Ayet ’inde belirttiği gibi Rabbim böyle hayır sahiplerimizin sayılarını artırsın. Böyle eserleri Kilis’imize kazandırdıkları için bende teşekkür ediyorum. İnşallah camilerimiz ve Kur’an kurslarımız yakın zamanda halkımızın hizmetine sunulacaktır. dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı