Kırşehir’de Bayanlara özel Regaib Kandili Programı Düzenlendi

Kırşehir'de Bayanlara özel Regaib Kandili Programı Düzenlendi

kırşehir'de bayanlara özel regaib kandili programı düzenlendi

02 Mart 2020 - 17:41

Kırşehir’de 3 ayların başlangıcı olan Regaib Kandili nedeniyle bayanlara özel kandil programı düzenlendi.

Kırşehir İl Müftülüğü tarafından Merkez Ahmet Yesevi Camiinde bayanlara özel düzenlenen Regaib Kandili programı 27/02/2020 Perşembe günü saat:14.00’de yapıldı. Yapılan programa İl Müftü yardımcısı Zeynep Önen, Kırşehir il Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü bünyesinde görevli gençler ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilgi ile karşılanan program da, Kırşehir il Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü bünyesinde görevli gençler tarafından Kur`an-ı Kerim, salâvatlar, tekbirler ve ilahilerin okunduğu Regaib Kandili Özel Programı İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen'in sohbeti ile devam etti. Yapılan sohbetin ardından topluca yapılan dua ile program sona erdi.

Program akabinde programa katılan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yine İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından KYK Kız yurtlarında kalan öğrenciler ile 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarımızda eğitim görev öğrenciler ile ilimizde bulunan çeşitli okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere yönelik programlar yapıldı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, tiyatral gösteriler ve dualar yer aldı. Programlar katılımcılara İl Müftülüğü tarafından ikram edilen kandil simidiyle sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...