Kırsehir’de Hac Kesin Kayıtları Sona Eriyor

Kırsehir'de Hac Kesin Kayıtları Sona Eriyor

hac kesin kayıtları sona eriyor

10 Ocak 2019 - 17:41

2019 yılında Hac farizasını ifa edecek vatandaşlar için hac kuraları 28 Aralık 2018 Cuma günü saat 15.00’de Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonunda çekilmişti.  Çekilen kurada 2019 yılı için Hac'ca gitmek için adı çıkan vatandaşların kesin kayıt süreci devam ediyor. 02 – 11 Ocak 2019 tarihleri arasında devam eden kesin kayıt işlemlerinde sona gelindi. - Son gün 11 Ocak Kesin kayıt hakkı elde eden hacı adaylarının kayıt işlemleri 11 Ocak 2019 tarihi itibarıyla sona eriyor. Hac kurasında adı çıkan vatandaşların, müftülüklere giderek işlemlerini yapmaları gerekiyor.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...