Kırsehir’de Hafızlığı Muhafaza Hizmet Içi Eğitim Kursu...

Kırsehir'de Hafızlığı Muhafaza Hizmet Içi Eğitim Kursu Değerlendirme Sınavı

hafızlığı muhafaza hizmet içi eğitim kursu değerlendirme sınavı

08 Nisan 2021 - 17:40

Diyanet İşleri Başkanlığımızca mesleki gelişim faaliyetleri kapsamında; din hizmetleri sınıfında görev yapan personelin Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun ezbere okuyabilmelerini sağlamak, din
hizmetlerinde büyük bir öneme sahip olan hafızlıklarını pekiştirmek ve aşır okuma tavırlarını
geliştirmek amacıyla uzaktan eğitim yoluyla veya salgın hastalıkla ilgili gerekli tedbirleri alarak yüz yüze eğitim şeklinde 09.11.2020 tarihinde açılan Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu değerlendirme sınavı 08.04.2021 Perşembe günü İl Müftülüğümüzde yapıldı.

Yapılan sınavın komisyon başkanlığını İl Müftümüz Mehmet Yaman, Komisyon üyeliklerini ise İl Vaizi Uğur Önen ve Mescidi Aksa Camii M.K. Yaşar Eren yaptı. Yapılan değerlendirme sınavına 13 kursiyer katıldı. Sınava katılan kursiyerlere Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma, Tilavet Usulleri ve talimi, Dini musiki konularında değerlendirme yapıldı. Sınava katılanlara İl Müftülüğü olarak başarılar diliyoruz.

Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Manisa'da Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu Tanıtıldı