Kırsehir’de Il Müftülüğümüzde Görevli Personellere...

Kırsehir'de Il Müftülüğümüzde Görevli Personellere Teşekkür Belgesi Verildi.

il müftülüğümüzde görevli personellere teşekkür belgesi verildi.

18 Ağustos 2020 - 17:40

 

                   Kırşehir İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an kursu öğreticisi olarak yapan personele İl Müftümüz Mehmet Yaman tarafından teşekkür belgesi verildi.

         Vekâletle kurban Kesim kampanyası, Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV yayınlarının Öğrenci yurt ve okullarına kazandırılması, Umre organizasyonu, Gençliğe Değer projesi, İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen programlara verdikleri destek, Valilik ve İl Müftülüğümüz bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubunda yer alan din görevlilerinin verdikleri destek, Haydi Çocuklar Camiye projesinde görev alan görevlilere İl Müftümüz Mehmet Yaman tarafından 18.08.2020 Salı günü saat:10.00’ da Müftülük makamında düzenlenen program ile teşekkür belgeleri verildi.

         İlk etapta sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının beraber yürüttüğü “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürütülen Vekâletle kurban kesim kampanyasında göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı 9 personele teşekkür belgeleri verildi.

         Düzenlenen programda konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman; “ Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfının beraber yürüttüğü “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürütülen Vekâletle kurban kesim kampanyasında göstermiş olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İl Müftülüğümüz tarafından sizlere birer Teşekkür Belgesi veriyoruz. Yaptığınız bu hizmetlerin karşılığını fazlasıyla inşallah ahirette alacaksınız.” dedi.

         Diğer personelin teşekkür belgeleri de ilerleyen günlerde İl Müftümüz Mehmet Yaman tarafından verilecek.

         Teşekkür belgelerinin verilmesinin ardında toplu olarak fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...