Kırsehir’de Il Müftümüz Mehmet Yaman, Il Jandarma Komutanı...

Kırsehir'de Il Müftümüz Mehmet Yaman, Il Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadık Gülecen’i Ziyaret Etti.

il müftümüz mehmet yaman, il jandarma komutanı kıdemli albay sadık gülecen’i ziyaret etti.

07 Eylül 2021 - 17:40

İl Müftümüz Mehmet Yaman, Kırşehir İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Kıdemli Albay Sadık Gülecen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kırşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ferhat Kuran'ın Sinop İl Jandarma Komutanlığı görevine atanması ile yerine atanan Jandarma Kıdemli Albay Sadık Gülecen’in göreve başlaması sebebiyle İl Müftümüz Mehmet Yaman Gülecen'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. İl Jandarma Komutanı Gülecen ise, nazik ziyaretinden dolayı Müftü Yaman'a teşekkür etti.

İl Müftümüz Yaman daha sonra günün anısına ziyaret defterini imzaladı. Gülecen'e misafirperverliği için teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret