Kırsehir’de Il Müftümüz Mehmet Yaman Sarıkamış şehitlerini...

Kırsehir'de Il Müftümüz Mehmet Yaman Sarıkamış şehitlerini Anma Programına Katıldı.

il müftümüz mehmet yaman sarıkamış şehitlerini anma programına katıldı.

07 Ocak 2019 - 17:41

İl Müftümüz Mehmet Yaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü” programına katıldı. 06/01/2019 Pazar günü sabah Cacabey Meydanından başlayıp Şehit Hava Pilot Astsubay Cavuş Ahmet Tozluklu Şehitliğine kadar devam yürüyüşe Valimiz Sayın İbrahim Akın, İl Müftümüz Mehmet Yaman, Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Ağır Ceza Reisi Hüseyin Sabuncuoğlu, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin, daire müdürleri ile sivil toplum kuruluşu il temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcıların ellerinde Türk Bayraklarını sallayarak marşlar söylediği anma yürüyüşü Şehit Hava Pilot Astsubay Cavuş Ahmet Tozluklu Şehitliğinde Cacabey Camii Müezzin-kayyımı Kadir Aktaş'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti  ile başladı. Daha sonra İlimizde görev yapan din görevlilerinin okuduğu hatimlerin duası İl Müftümüz Mehmet Yaman tarafından yapıldı.  Yapılan duanın ardından Valimiz Sayın İbrahim Akın, il Müftümüz Mehmet Yaman ve beraberindeki protokolün şehit kabirlerini ziyaret etmesi ile program sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret