Kırsehir’de Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Kırsehir'de Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

sabah namazı buluşmaları devam ediyor

22 Aralık 2019 - 17:41

Seher vaktinin rahmetinden ve bereketinden istifade etmek isteyen Kırşehir KYK Yurtlarında kalan kız öğrenciler sabah namazında buluştu.

Kırşehir İl Müftülüğü ve Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizesiyle gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşması 22/12/2019 Pazar günü Yenice Hamidiye Camiinde yapıldı. Programa İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Arslantürk, Müftü Yardımcısı Zeynep Önen, vaizler, manevi danışmanlar ve KYK yurtlarında görev yapan Kur'an Kursu öğreticileri katıldı. Kılınan sabah namazının ardından Müftü Vekili Hasan Hüseyin Arslantürk gençlere hitap etti. Kahvaltı ve çorba ikramının arkasından kız öğrencilerin hazırlamış olduğu programla sabah namazı buluşması sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...