Kırsehir’de Valimiz Sayın Ibrahim Akın, Kurban Vekaletini...

Kırsehir'de Valimiz Sayın Ibrahim Akın, Kurban Vekaletini Tdv’ye Verdi.

valimiz sayın ibrahim akın, kurban vekaletini tdv’ye verdi.

03 Temmuz 2020 - 17:40

Valimiz sayın İbrahim Akın, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışında bulundu.

Valimiz sayın İbrahim Akın, Türkiye Diyanet Vakfının "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla devam ettirdiği Vekaletle Kurban Organizasyonuna destek olmak amacıyla kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesine verdi.

03/07/2020 Cuma günü saat:16.00’da sayın Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret eden İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesi Başkanı Mehmet Yaman, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde organize edilen ve ülke genelinde vatandaşlarımızın büyük teveccühüyle devam eden 2020 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Daha sonra Vali Akın’ın kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden İl Müftümüz Mehmet Yaman,  teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri