Kırşehir Il Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Kurban...

Kırşehir Il Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan Kurban Vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına Verdi.

kırşehir il milli eğitim müdürü metin alpaslan kurban vekaletini türkiye diyanet vakfına verdi.

17 Temmuz 2021 - 17:40

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan kurban vekaletini TDV’ye verdi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na toplumun tüm kesimlerinden destek geliyor.
Bu kapsamda Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına emanet etti.
 İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şube Başkanı Mehmet Yaman'dan "2021 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" hakkında bilgi alan Alpaslan, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.
Alpaslan’nın vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Müftü Yaman, Alpaslan’a teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri