Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Finalistlerinden...

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Finalistlerinden Antalyalılara Kur’an Ziyafeti

kur’an-ı kerim’i güzel okuma yarışması finalistlerinden antalyalılara kur’an ziyafeti

05 Kasım 2022 - 09:25

İl Müftülüğü, seminer programları kapsamında Antalya’da bulunan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması finalistlerini Antalyalılarla buluşturdu.

Antalya İl Müftülüğü organizesinde Akdeniz Üniversitesi Camii’nde gerçekleştirilen programa binlerce vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Programda,finatlistler Hafız Bilal Yıldırım, Hafız Bilal Yılmaz, Hafız Esat Tuna, Hafız Muhammed Said Sezer, Hafız Abdulbasit Alahmed, Kur’an-I Kerim tilaveti ile, Hafız Ahmet Can Yıldız, Hafız Umutcan Doğan ve Hafız Muhammed Halit Bolat ise kasideleri ile camiyi dolduran vatandaşları mest etti.

Gerçekleştirilen "Kuran Ziyafeti" programına, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Osman Şahin, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Antalya Hacı Mehmet Gebizli Dini İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Kemal Önder, 8 finalist ve vatandaşlar katıldı.

Şahin, programdaki konuşmasında, Allah'ın kitabının, sadece akıllara geldiğinde değil, her zaman okunması gerektiğini belirterek, Kuran'ı Kerim'in önemine dikkati çekti.

İl Müftüsü Yalçınkaya ise camiyi dolduran tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Program, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya eşliğinde yapılan dua ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri