Kütahya’da Il Müftüsü Hüseyin Demirtaş’tan, Sağlık Il...

Kütahya'da Il Müftüsü Hüseyin Demirtaş'tan, Sağlık Il Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti

il müftüsü hüseyin demirtaş'tan, sağlık il müdürüne hayırlı olsun ziyareti

27 Haziran 2022 - 18:00

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Dr. Eser ŞENKUL'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.
Müftü Demirtaş, Dr. Eser Şenkul'a görevinde başarılar dileyerek günün anısına dini yayın hediye etti.

Müftü Demirtaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Devletimizin iki önemli kuruluşu olarak, halkımızın hem beden sağlığı hem de ruh sağlığını güçlendirmek için hizmet verdiklerini belirtti.
Müftü Demirtaş, müftülük olarak hastanelerde hasta ve yakınlarına manevi destek hizmetleri sunduklarını belirterek şöyle dedi: "07.01.2015 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında “Hastanelerde Manevi Destek ve Rehberlik” hizmeti sunulmasına yönelik işbirliği protokolü imzalanmıştır. Protokol kapsamında hastanelerdeki Manevi Destek Biriminde, hasta ve hasta yakınlarına ve hastane personeline dini motifleri içeren sabır, tefekkür, dua pratiği, kader anlayışı ve inancı gibi dinsel – manevi temaların yer aldığı bilgilerle moral, motivasyon desteği sağlanmaktadır".

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı