Mardin’de Gençler öğlen Arası Huzura Doyuyor

Mardin'de Gençler öğlen Arası Huzura Doyuyor

gençler öğlen arası huzura doyuyor

05 Mayıs 2023 - 18:15

Gençlere Dinimizin en önemli sembollerinden olan Camii sevgisi ve kültürünü aşılamak adına Liseli gençlerle Camii Gençlik Buluşmaları düzenleniyor.

Mardin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İl Şubesi işbirliğiyle "Öğlen Arası Huzur Molası" sloganıyla düzenlenen Camii genç buluşması, Fehim Adak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile Organize Sanayi Bölgesi Camiinde gerçekleşti.

Mardin İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, gençlerle öğlen namazı öncesi kısa bir sohbet gerçekleştirdi. İl Müftüsü Çelik, “Caminin gençleşmesi hayatın dipdiri İslam mesajı ile yeniden buluşması demektir. Caminin gençleşmesi camilerin gençlerle dolmasından öte bir şeydir; hayatın cami merkezli faaliyetlerle doruğa çıkması anlamına gelmektedir” dedi.

Programa İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Müftü Yardımcıları Musa Çiftçi ve Ali Üney, TDV İl Temsilcisi Muhammed Koldemir ve Öğrenciler katıldı.

Buluşma verilen ikram ile sona erdi.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı