Mersin’de Aile Ve Dini Rehberlik Daire Başkanından Adrb’lere...

Mersin'de Aile Ve Dini Rehberlik Daire Başkanından Adrb'lere Ziyaret

aile ve dini rehberlik daire başkanından adrb'lere ziyaret

14 Eylül 2022 - 18:20

Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan, Mersin’de gerçekleştirilen Akdeniz Bölgesindeki İllerin katıldığı Aile ve Dini Rehberlik Büroları (ADRB) istişare toplantısının ardından ilçe müftülüklerinde bulunan bürolara bir dizi ziyarette bulundu.

İl Müftülüğünü ziyaret ederek  İl  Müftülüğü ADRB personeli ile bir araya geldi. Akdeniz ve Toroslar ilçe ADRB'leri de  ziyaret eden Dr. Arslan, merkezlerde yürütülmekte olan projeler, faaliyetler ve yaşanan sorunlar  hakkında görevlilerden bilgi aldı.  Ardından  tarihi bir konakta hizmet yürüten Tarsus Aile ve Dini Rehberlik Merkezini ziyaret eden  Daire Başkanı Dr. Arslan, Üçelif yatılı  Kur'an kursunda öğrencilere hitap etti.

Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan'a,  ziyaretlerde İl Müftü Yardımcısı Ummahan Mert, Diyanet İşleri Uzman Yardımcısı Samet Yaman, Başkanlık Vaizi Halime Karabulut  ve ADRB üyeleri eşlik etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.