Mersin’de Bartın Valiliği Ve Iş Insanı Soydan Deprem...

Mersin'de Bartın Valiliği Ve Iş Insanı Soydan Deprem Bölgesinde Kullanılmak üzere Il Müftülüğüne Araç Tahsis Etti

bartın valiliği ve iş insanı soydan deprem bölgesinde kullanılmak üzere il müftülüğüne araç tahsis etti

13 Şubat 2023 - 18:20

Bartın Valiliği ve Mersin’de faaliyet gösteren Soydan Tur firması tarafından deprem bölgesine insan kaynakları intikalinin sağlanması amacıyla Mersin İl Müftülüğüne araç tahsis edildi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük ve yıkıcı depremin etkilediği illerden olan Hatay’da Mersin İl ve İlçe Müftülükleri depremin ilk gününden beri arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Bu bağlamda Bartın Valiliği ve Mersin Soydan Tur deprem bölgesinde Afet Yardım Ekiplerinde görev alacak personelin daha hızlı intikali ve diğer deprem illeri ile koordinasyonun sağlanması için Mersin Müftülüğüne iki adet araç tahsis etti.

İl Müftüsü Vekili Dr. Mehmet Akif Coşkun İl Müftü Yardımcısı Mahsum Taşçı ile birlikte araç tahsisleri dolayısıyla yaptığı açıklamada bu anlamlı destekleri için Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş ve İş İnsanı Hüseyin Soydan’a teşekkür ederek, devlet, millet ve bütün kurumlarımızla işbirliği içerisinde deprem felaketi nedeniyle yaşamış olduğumuz bu yaralarımızı en kısa zamanda saracağız ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı