Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Mevlid-i Nebi Haftasında Toros...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Mevlid-i Nebi Haftasında Toros Devlet Hastanesi Personeliyle Bir Araya Geldi

il müftüsü dr. kondi, mevlid-i nebi haftasında toros devlet hastanesi personeliyle bir araya geldi

20 Ekim 2021 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ile birlikte Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Toros Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen programda hastane personeliyle bir araya geldi.   

Kur’an tilaveti ile başlayan programda İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi haftanın bu yıl ki teması olan “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konusunda konuşma yaptı.

Müftü Dr. Kondi konuşmasında; “Özellikle pandemi süreci olmak üzere her zaman büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.  Çok önemli bir vazifeyi ifa ediyorlar. Bizler de her gün onlar için dua ediyoruz. Vefa insanlığa, kainata, canlı ve cansız varlığından istifade ettiğimiz her şeye karşı borcumuzu ödemek demektir. Teması “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” olan Mevlid-i Nebi haftasında sağlık çalışanlarımıza vefa örneği olarak kendileriyle bir araya gelmeyi arzuladık. Bu vesileyle Mevlidi Nebi Haftanızı tebrik ediyor, vefa gördüğümüz ve vefa gösterdiğimiz bir ömür olmasını diliyorum” dedi.

Programın ardından hastane personeli ve tedavi görmekte olan hastalar ziyaret edilerek Mevlid-i Nebi Haftası anısına gül takdiminde bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı