Muş’ta Mevlid’i Nebi Haftası Münasebeti Ile Varto Ilçe...

Muş'ta Mevlid'i Nebi Haftası Münasebeti Ile Varto Ilçe Müftülük Personeli Ve Din Görevlileri Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Makamında Ziyaret Ettiler.

mevlid'i nebi haftası münasebeti ile varto ilçe müftülük personeli ve din görevlileri il müftüsü lütfü imamoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

20 Ekim 2021 - 18:30

Mevlid'i Nebi Haftası münasebeti ile Varto İlçe Müftülük Personeli ve Din Görevlileri İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler.

Sohbette konuşan İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU;Müslüman olmak, Peygamber efendimizin ümmeti olmak, bize verilen en güzel nimetlerden birisi. Vefa kavramı ise bizim inancımızın temelini oluşturan temel yapı taşlarından birisi. Bu vesile ile Mevlidi Nebi haftanızı tebrik ediyor, vefa gördüğümüz ve vefa gösterdiğimiz bir ömür olmasını diliyorum dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen sohbet sonunda Varto İlçe Müftülük Personeli ve Din Görevlileri kendilerini misafir eden İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU'na misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Mevlid'i Nebi haftasını kutladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu