Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Tarsus’ta Tadilatı Devam Eden...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Tarsus’ta Tadilatı Devam Eden Kur’an Kursunda Incelemelerde Bulundu

il müftüsü dr. kondi, tarsus’ta tadilatı devam eden kur’an kursunda incelemelerde bulundu

01 Nisan 2021 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Tarsus İlçe Müftüsü Ali Can, İl Müftü yardımcısı Cafer Erol ve Şube Müdürü Soner Kaya ile birlikte Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve Tarsus İlçe Müftülüğüne tahsisi yapılan binada incelemelerde bulundu.

80 öğrenci kapasiteli, yatılı ve gündüzlü hafızlık kız Kur’an kursu olarak hizmet vermesi planlanan binada yapılan inceleme esnasında Tarsus İlçe Müftüsü Can, yapılan tadilat hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Mevcut durum hakkında bilgi alan İl Müftüsü Dr. Kondi,  yapılan çalışmalar için İlçe Müftüsü Ali Can’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.