Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Toroslar Ilçe Müftülüğü...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Toroslar Ilçe Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Açılış Programına Katıldı

il müftüsü dr. kondi, toroslar ilçe müftülüğü yaz kur’an kursları açılış programına katıldı

05 Temmuz 2021 - 18:20

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Toroslar İlçe Müftülüğünce İbni Sina Camii Kur’an Kurslarında düzenlenen 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursu açılış programına katıldı.

Programa İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’nin yanı sıra Toroslar İlçe Müftüsü Bayram Danacı, öğreticiler ve öğrenciler katıldı.

İl Müftüsü Dr. Kondi programda yaptığı konuşmada; “Bu gün Türkiye’de doksan bini aşkın cami ve kurslarımızda yaz Kur’an kurslarımız başladı. Yaz kursları çocuklarımızı geleceğe hazırladığımız en önemli kurslarımız. Bu açıdan camilerimiz ve kurlarımız bu çocuklarımızla güzel.  Cami ve Kur’an kurslarımız çocuklarımızla adeta çiçek açtı. Bizler burada sadece elif ba öğretmiyoruz, aynı zamanda merhameti öğretiyoruz, sevgiyi, kardeşliği, anne-babaya saygıyı, vatana, millete, bayrağa, ezana saygıyı öğretiyoruz. Dolayısıyla bu yavrularımız bizleri geleceğe taşıyacak olan yavrularımız. Allah hayırlı ömürler versin. Bu kurumları hazırlayan, bu hale getiren hocalarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı