Mersin’de Müftü Yığman: Depremzede Kardeşlerimizin...

Mersin'de Müftü Yığman: Depremzede Kardeşlerimizin Acılarını Dindirmek, Hafifletmek Gayesiyle çaba Gösteriyoruz

müftü yığman: depremzede kardeşlerimizin acılarını dindirmek, hafifletmek gayesiyle çaba gösteriyoruz

27 Şubat 2023 - 18:20

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler sonrası Mersin’e gelen çok sayıda depremzede aile, Mersin il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarında misafir ediliyor.

İl Müftüsü Aydın Yığman İl Müftü Yardımcıları Ümmühan Mert, Dr. Mehmet Akif Coşkun ve Akdeniz ilçe Müftüsü Necati Gündoğdu ile birlikte Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Camii ve Hz. Eyyüp Camiinde misafir edilen depremzede aileler ile bir araya geldi.

Akdeniz İlçe Müftülüğü tarafından depremzedelerin misafir edildiği Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Camiini ziyaret eden Müftü Yığman, yaptığı açıklamada: "İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mersin Şubesi olarak ilimize gelen depremzedelerin bir maddi ve manevi ihtiyaçları karşılanırken aynı zamanda Kur’an kurslarımızda kalan depremzede kardeşlerimizin acılarını dindirmek, hafifletmek gayesiyle çaba gösteriyoruz. Bu süreç uzun bir süreç. İl ve ilçe müftülükleri olarak her zaman onların yanındayız. Rabbim bir daha böyle deprem afetleri yaşatmasın." dedi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.