Mersin’de özel 3. Tur Umreciler Dualar Eşliğinde Kutsal...

Mersin'de özel 3. Tur Umreciler Dualar Eşliğinde Kutsal Topraklara Uğurladı

özel 3. tur umreciler dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurladı

24 Şubat 2023 - 18:20

Mersin’den umre ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlar Mersin İl Müftülüğü tarafından düzenlenen uğurlama töreninin ardından yola çıktı.

Mersin merkez ve ilçelerinden umre ibadetlerini yapmak üzere kayıt yaptıran 187 umreci vatandaş için İl Müftülüğü önünde uğurlama töreni yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda umre ibadetinin manevi bir yenilenme fırsatı olduğunu ifade eden İl Müftüsü Aydın Yığman, umrecilere kutsal topraklardaki ibadetleri konusunda önemli tavsiyelerde bulunduğu bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Yığman’ın yaptığı dua ile Özel Mersin 3. Grup umrecileri Adana Havalimanına gitmek üzere hareket etti.

Uğurlama törenine Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, İl Müftü Yardımcıları Mahsum Taşçı ve Dr. Mehmet Akif Coşkun, Şube Müdürü Hacı Mavi, müftülük personeli, din görevlileri umreciler ve yakınları katıldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.