Müftülükten Tokat’ta Dünyaya Gelen Depremzede Bebeğe Bohça...

Müftülükten Tokat'ta Dünyaya Gelen Depremzede Bebeğe Bohça Hediye Edildi

müftülükten tokat'ta dünyaya gelen depremzede bebeğe bohça hediye edildi

22 Şubat 2023 - 00:30

Kahramanmaraş merkezli on ilimizi etkileyen depremlerin ardından devlet ve millet olarak yaralar hep birlikte sarılmaya devam ediyor. Malatya'dan deprem sebebiyle şehrimize gelerek Tokat Devlet Hastanesi'nde doğum yapan depremzede aileye manevi destek ziyareti yapıldı.  

Tokat Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi olarak Tokat Devlet Hastanesi'nde depremin 4. gününde doğum yapan depremzede aileye "Bebek Bohçası" hediye edildi. 

Tokat Devlet Hastanesi'nde yatan yeni doğan çocuk servisi başta olmak üzere servislerde yatan depremzede vatandaşlarımıza Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörü Kadir Yücel, Vaiz Gülay Üregen ve Hastane Manevi Destek Görevlisi Cengiz Yücel tarafından manevi destek ve rehberlik ziyaretleri yapıldı. 

Depremin ilk gününden itibaren her türlü çalışmada yer alan din görevlilerimiz, deprem bölgesinden şehrimize gelen depremzede misafirlerimizin kaldığı yurt, misafirhane ve evlere manevi destek ve rehberlik ziyaretleri devam ediyor. Aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Tokat Şubemiz tarafından ihtiyaç sahibi depremzede ailelerimize ayni ve nakdi yardımlarla destek veriliyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri