Muş Il Müftüğü, Yaz Kur’an Kursu öğrencileri Arasında,...

Muş Il Müftüğü, Yaz Kur'an Kursu öğrencileri Arasında, ''kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Ve Dini Bilgiler'' Yarışması Gerçekleştirdi.

muş il müftüğü, yaz kur'an kursu öğrencileri arasında, ''kur'an-ı kerim'i yüzünden güzel okuma ve dini bilgiler'' yarışması gerçekleştirdi.

12 Ağustos 2021 - 18:30

Muş İl Müftülüğü ve Muş Eğitime Destek Platformunun üstlendiği,  Salih Muhlise Çağlayan Camiinde, Yaz Kur'an Kursu öğrencileri arasında, ''Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Okuma ve Dini Bilgiler'' kategorisinde, Kız ve Erkek öğrencileri arasında ayrı ayrı yarışmalar düzenlendi.  ''Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma'''da Erkekler birincisi, Yaygın Bld. Karşıyaka Mh.Cami öğrencisi Ömer Faruk AKIN, Kızlarda, ''Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma'' birincisi, Sungu  Beldesi Şehit Yücel Kurtoğlu Cami öğrencisi, Hatice Büşra VURAL oldu.

Yaz Kur'an Kursu Dini Bilgiler Yarışmasında Erkekler birincisi, Merkez Cami öğrencisi Amed ALTIN,                          Yaz Kur'an Kursu Dini Bilgiler Yarışmasında Kızlar birincisi, Merkez Cami öğrencisi Firdevs ŞEN oldu.

Muş İl Müftülüğü olarak, yarışmaya katılan tüm öğreti hocalarımıza ve  öğrencilerimize teşekkür ediyor,öğretici hocalarımıza görev hayatlarında, öğrencilerimize'de eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret