Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Recep Tayyip Erdoğan...

Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde Yapılacak Olan Cami Temel Atma Törenine Katıldı.

muş il müftüsü ibrahim halil demir, recep tayyip erdoğan bulvarı üzerinde yapılacak olan cami temel atma törenine katıldı.

22 Temmuz 2022 - 18:30

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde yapılacak olan Cami temel atma törenine katıldı.

Törende konuşan İl Müftüsü Demir, “İslam inanç ve kültüründe caminin yeri son derece önemlidir. Çünkü Sevgili Peygamberimiz Mekke’den Medine’ye hicret ettiğinde ilk olarak orada bir mescid inşa etmekle işe başlamıştır. Bu demektir ki, bir toplum inşa edilecekse camiden başlanır, onun etrafında gelişerek toplum büyür ve İslam, iman ve ahlakıyla, mescidin merkeze alındığı bir inanç ve kültür inşa edilir” ifadelerine yer verdi.

Temel Atma Töreni, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'in yaptığı dua eşliğinde İl Müftümüz ve beraberindekilerin temele ilk harcı atmasının ardından sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret