Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Muş Belediye Başkanı Feyat...

Muş Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya Ile Beraber şehit Murat Yılmaz Bilgi Evinde Gençlerle Buluştu.

muş il müftüsü lütfü imamoğlu, muş belediye başkanı feyat asya ile beraber şehit murat yılmaz bilgi evinde gençlerle buluştu.

10 Ocak 2022 - 19:43

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ile beraber Şehit Murat YILMAZ Bilgi evinde gençlerle buluştu.

İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, gençlere yapmış olduğu konuşmasında; Müslümanın düşünce ve ahlakının iki büyük ve önemli boyutu olduğuna vurgu yaparak, bunlardan birincisinin, Allah’a itaat ve teslimiyet, ikincisinin ise yaratılana, can taşıyan her varlığa karşı şefkat ve merhamet olduğunu söyledi. Gençlerin, ümmetin ve insanlığın umudu olduğunu ifade eden İl Müftümüz IŞILDAR, “Gençlerimiz için ne yapsak, gecemizi gündüzümüze katsak azdır. Bu yüzden en çok önem verdiğimiz faaliyetlerden birisi gençlerimizle buluşmak. Sevgili gençler; sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, katılımınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Gençlerle buluşma sohbet ve ikramın ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret