Muş’ta 2021 Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması

Muş'ta 2021 Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması

2021 mevlid-i nebi gençlik bilgi yarışması

01 Temmuz 2021 - 18:30

Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2021 Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması kapsamında, dereceye giren öğrencilerimize, İl Müftüsü Sayın Lütfü İMAMOĞLU hocamızın katılımları ile, hediye töreni gerçekleştirildi.

2021 Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması birincileri, Ömer TEKİN ve Zehra GÜVEN'e, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Cumhuriyet Altını ile ödüllendirildi. İkinciler Mustafa BULUÇ ve Fatma Gül YİĞİT'e, Muş İl Müftülüğü tarafından 500₺ ile, üçüncüler Sıddık İDİN ve Berfin DURMAZ'a 300₺ ve 4'ten 10'a kadar dereceye girenlere ise 100₺ hediye takdimi, Muş İl Müftüsü Sayın Lütfü İMAMOĞLU tarafında takdim edildi. Müftümüz dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek, kendilerine başarılarının devemını diledi.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı