Muş’ta Hatimle Teravih Namazı Kıldıran Din Görevlilerine...

Muş'ta Hatimle Teravih Namazı Kıldıran Din Görevlilerine Belgeleri Takdim Edildi.

hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine belgeleri takdim edildi.

30 Kasım 2022 - 18:30

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 yılı ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine teşekkür belgesi gönderdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın imzasıyla gönderilen belgeler, İl ve İlçe müftülüklerince din görevlilerine takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın gönderdiği teşekkür belgelerini din görevlilerine takdim eden İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, “Hatimle teravih ramazan ayını anlamlı ve unutulmaz kılan en önemli geleneklerden biridir. On bir ayın sultanı ramazanda teravih namazının yanı sıra hatim sevabından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız için belirlenen camilerde hatimle teravih namazı kıldırılıyor. Hatimle kıldırılan teravih namazına Muşlu vatandaşlarımız büyük bir muhabbetle sahip çıkıyor. Din görevlilerimiz ise birçok eşsiz güzelliği bünyesinde barındıran ramazan ayını hep birlikte huzur içerisinde ihya etmemize katkı sunuyor. Kur’an-ı Kerim’i dinlememize, anlamını düşünmemize, manasını tefekkür etmemize vesile olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, başarılarının ve gayretlerinin devamını diliyorum” dedi.

İl Müftüsü Demir,  2022 yılı ramazan ayında teravih namazını hatimle kıldıran Ensari Cami İmam Hatibi Süphan Akarsu, Hacı Şeref Cami Müezzin Kayyımı Mesut Söylemez, Ahmet Taş, Yasin Akarsu, ve Nasip Erkuş'a, Başkan Erbaş imzalı teşekkür belgelerini takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret